Monday, July 09, 2007

Pratik Bilgiler

Buzdolabınızdaki kötü kokulara son

Buzdolabınızı ne kadar temiz tutarsanız tutun, zaman zaman hoş olmayan kokular alırsınız. Bunu önlemek için, küçük bir tabağa üç dört limon dilimi koyun ve buzdolabının en alt gözüne yerleştirin. Ancak her sabah dilimleri yenilemeyi unutmayın.

Halılarınız daha parlak

Pırıl pırıl halılara sahip olmak elinizde. 5 patatesi 2 saat haşlayıp suyunu süzün.
1 fincan sirke ilave edip karıştırın. Halılarınızı halı şampuanı ile sildikten sonra bu karışımla durulayın. Sirkenin kokusu kısa sürede yok olcaktır. Bunu dert edenler ise evlerini biraz havalandırarak bu sorunun üstesinden gelebilirler.

Saçlar için besleyici karışım

1 yumurta sarısı, 1 çay bardağı demlenmiş çay, 1 çorba kaşığı badem yağı ve 2 damla limon suyunu bir kapta karıştırın. Saç diplerinize sürüp masaj yaparak iyice yedirin. 10-15 dakika bekleyip şampuanla yıkayın.

1 comment:

MEDYA TURAN said...

Burcem bahar kokulu,lavanta,kokulu, gül kokulu...vb kosantre ütü suyu istenildiğinde su ilavesi yapılarak kullanılabilir, istenmeyen kokuları yok eder ütülerinizde kireç oluşumunu önleyerek ,yüzeyin temiz kalmasını sağlar alerjik, astım hastalarına dokunmaz tamamen doğal bir üründür. Uzun süre kalaıcı kokusuyla gardolaplarınızda baharı hissedersiniz Ürünlerimiz 30 lt, 5 lt ve 1 litrelik ambalajlarda siz müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.
http://burcemavm.com/%C3%BCt%C3%BCsuyu